Chef’s Choice


Rode Poon
Bulgur / Tomaat / Paprika
---
Lamsfilet
Suikerboon / Beukezwam / Kriel
---
Vanille-ijs
Warme Chocoladesaus / Slagroom

39 €

 

 

 

Voorgerechten

 Rundscarpaccio - Truffelmayo / Olijf / Parmezaan
- 19€
Platte Oester '6 stuks ' - Op ijs / Citroen
- 22€
Rode poon - Bulgur / Tomaat / Paprika
- 19€
Garnaalkroketten - Peterselie / Citroen / Garnaal
- 18€
Gegrilde Gamba's - Salade / Appel / Curry
- 22€


Hoofdgerechten

Zeetong - Friet / Salade / Citroen
-
30€
Geplette Aardappel - Grijze Garnalen / Gepocheerd Ei / Mousseline
- 26€
Bouillabaisse - Rouille / Croutons /Gruyere
- 26€
Lamsfilet - Suikerboon / Beukezwam / Kriel
- 29€
Ossenhaas - Pommes Fondant / Beukenzwam / Knolselder
- 32€


Nagerechten

Vanille-ijs - Warme chocoladesaus / Slagroom    
- 9€
Coupe kolonel - Citroensorbet / Wodka    
-
9€
Café Glacé - Kahlùa / Espresso / Vanille-ijs 
- 10€
Moelleux Chocolade - Rode Vruchten / Vanille-ijs / Coulis
- 10€
Assortiment Kaas - Gedroogd Fruit / Chutney / Notenbroodje
-
12€