Chef’s Choice

                           

             



Pladijs
Pastinaak / Zeekraal / Noilly Prat
---
Wilde Eend
Pommes Fondant / Butternut / Madeira
---
Wildeman Peer
Chocolade / Karamel / Vanille-ijs

38€

 

 

 

Voorgerechten

Tartaar Rund - Radijs / Pickels / Kappertjes
- 18€
Platte Oester '6 stuks ' - Op ijs / Citroen
- 22€
Coquilles - Breydelham / Pastinaak / Zeekraal
- 22€
Garnaalkroketten - Peterselie / Citroen / Garnaal
- 18€
Langoestines - Aardpeer/ Biet / Zeekraal
- 24€


Hoofdgerechten

Zeetong - Friet / Salade / Citroen
-
29€
Geplette Aardappel - Grijze Garnalen / Gepocheerd Ei / Mousseline
- 26€
Bouillabaisse - Rouille / Croutons /Gruyere
- 26€
Wilde Eend- PommesFondant / Butternut / Madeira
- 27€
Hertenkalf - Morieljesjus  / Aardappelsoes / Spruit
- 32€


Nagerechten

Vanille-ijs - Warme chocoladesaus / Slagroom    
- 9€
Coupe kolonel - Citroensorbet / Wodka    
-
9€
Rode Vruchten - Sorbet / Crumble / Coulis     
- 10€
Moelleux Chocolade - Rode Vruchten / Vanille-ijs / Coulis
- 10€
Assortiment Kaas - Gedroogd Fruit / Chutney / Notenbroodje
-
12€